maanantai 7. huhtikuuta 2014

Rullaluistimet

 
Päivä lähti käyntiin väsyneissä tunnelmissa, en saanut yöllä kunnolla unta ja se näkyi. Otin rullaluistimet mukaan kouluun, ja kaaduin heti ensimetreillä. Kaikki tottakai huomasivat sen, ja sain taas vaihteeksi nolostua, punastua ja mutista jotain epämääräistä. Onneksi otin ne käyttöön vasta koulun jälkeen, ei ollut niin paljon silminnäkijöitä. Eikä niitä oikein olisi voinutkaan käyttää, piha kun on ihan sorassa.
Rullaluistimet
 Päätin olla vaihteeksi elävä viskimainos, ja vetäisin päälleni Jack Daniels-topin. Se sai seurakseen villapuseron ja mustat kangashousut.

Päivän asu 
Korut
Päivä alkoi mukavasti, kun ensimmäisellä tunnilla (saksa) mussutettiin opettajan marmeladituliaisia Budapestista ja päästiin valittamaan kuinka kukaan ei oppinut yhtään mitään sijaisen tunneilla. Seuraava tunti käytettiin Saksa-teemaruokailun julisteen tekoon.
 
Historian tunnilla esitettiin näytelmiä ja pääsin nolaamaan itseni Marco Polona. Viimeinen tunti oli kuitenkin paras - uskonnonopettaja myöhästyi ruhtinaalliset 15 minuuttia, ja odotusajan saimme tehdä läksyjä.
 
Koulun jälkeen rullaluistelin kirpputorille, jossa äitini työskentelee. Matkalla kävin ostamassa purkillisen Pringles-sipsejä - sukkasillani, koska kaupoissahan ei saa rullaluistella. Kotimatkalla sain äidiltäni vielä hedelmätäysmehun, joka tosin maistui vauvanruoalta. Kotona odotti vielä sipsipussinloppu, jonka ahmin heti. Terveellistä :D
 
Kun viimein saavuin kotiin n. klo 8, onnistuin jotenkin niksauttamaan polveni autosta poistuessani. Sattuu kävellä, joten en välttämättä mene kouluun huomenna.


Aurinkolaseille ei ollut käyttöä pilvisellä säällä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti