torstai 10. huhtikuuta 2014

Kahden päivän kuulumiset

9. 4.

Aamulla polvi oli onneksi täysin parantunut, joten lähdin kouluun.

Oli iloinen ja keväinen fiilis, joten päätin pukea ainoan omistamani hameen. Sekin minulla on vain koska se on niin kivan värinen - sininen -  ja SIINÄ ON TASKUT! Juu, minä siis rakastan taskullisia vaatteita jostain määrittelemättömästä syystä. Hameen lisäksi vetäisin päälleni vaaleanpunaisen kukkapaidan, valkoisen vyön ja edellä mainuttujen väreillä raidoitetut legginssitja kaulakorun. Jalkaani sujautin vielä valko-vaaleanpuna-ruuruiset ballerinat. Omasta mielestäni asu oli tietenkin todella söpö, mutta mitä mieltä olette - jos tätä blogia siis kukaan lukee?
 
 

Ruokailussa oli Saksa-teemapäivä. Ruokana oli tuoresalaattia, hapankaalia, kermaperunoita ja bratwurstia. Oli myös ihanaa jälkiruokaa, jonka nimeä en muista, mutta jonka kanssa oli vaniljavaahtoa. Nam.

Muuten, hame ja ballerinat eivät ole mikään paras asuvaihtoehto jalkapalloon. Peli itsessäään meni tosi hyvin, mutta sitten:


Laitoin kotona tuohon rakoon puuliimaa ja annoin sen kuivua yön yli, mutta se ei auttanut. Harmi, ne olivat ainoat kesäkenkäni Vansien lisäksi. Tai no, on minulla Crocksitkin, en vain käytä niitä.

Ballerinan rikkoutumisen jälkeen meillä oli risunkeräystalkoot Paljumäessä - se on mäki aivan koulun vieressä - jotta niistä sitten saataisiin haketta frisbeegolf-radalle. mukaan joutuivat luokat 3-6. Niitä oksia sitten raahattiin 2 tuntia moneen eri kasaan - ja kyllä tuli suuret kasat.

Kaikki muut kaikkosivat jossain vaiheessa leikkimään pihaan, mutta puolet 6. luokasta - eli 12 oppilasta - jäi raahaamaan kokonaista puuta. Me siis kannoimme sen ensin muutaman metrin ylämäkeen, sitten muutaman metrin tasaista ja sitten parikymmentä metriä alaspäin. Puun alkuperäisestä koosta ei ole kellään tietoa, koska jouduimme katkomaan oksat irti kuljettaessamme sitä - perillä määränpäässämme se kuitenkin oli n. 6,5 metriä, jos siis laskin oikein.


10. 4.

Tänää en ole oikein tehnyt mitään. Pelannut koripalloa, äänestänyt luokkaretkikohdetta, kuunnellut Mozartia, katsellut dokumenttejä, lyönyt yläfemmoja, lukenut blogeja, tehnyt läksyjä, paistanut vohveleita, nauranut posket kipeiksi, kirjoittanut listoja, syönyt liian suolaisia popcorneja, seisonut käsilläni ja sairastunut kuumeeseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti