maanantai 21. heinäkuuta 2014

Synttärihuumaa

Sunnuntaina vietimme pikkuveljieni Juhon ja Joonan synttäreitä. Juhon syntymäpäivä tosin oli jo 17. päivä ja Joonan koittaa vasta 24. päivä, mutta mitä pienistä.

Onnekseni olin viikonlopun suurimmaksi osaksi iskällä, enkä joutunut leipomaan tai siivoamaan sen kummemmin. Minut ja Riku kuitenkin tuotiin kotiin jo 12, ja ehdin siis hyvin täyttää kaksi kakkua, koristella kolme, pistää noin sata tikkua juutoon/nakkkiin/lihapullaan/kirsikkatomaattiin/viinirypäleeseen ja viipaloida vesimelonin. Ihmettelen miten noilla pursotinjutuilla - mikä niiden oikea nimitys on? - oli helpompi kirjoittaa kaunolla kuin tehdä yksinkertaisia kukkia... Kaikista ruoista ei valitettavasti ole kuvia koska vahingossa poistin niitä.

Vieraita alkoi saapua vähän viiden jälkeen, ja pääsin vihdoin syömään kuuden tunnin odotuksen jälkeen - söin siis viimeksi aamupalan iskällä klo 11. Kidutusta sanon minä.

My littlebrothers Juho and Joona had their birthdayparty at sunday. neither of them was actually born that day, but who cares. I decorated the cakes, what do you think?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti