torstai 7. elokuuta 2014

Rallit

Neste Oil Rally Finland went just past our home at Friday the 1st of August. We sold sausage and coffee etc. and earned 80 €, Yay!

Eli siis. Perjantaina 1. elokuuta ajettiin rallin erikoiskoe [joku] kahteen kertaan Pihlajakoskella kotitalon ohi. Viimeksi täällä on ajettu joskus -80 luvulla ja silloin se ei mennyt talomme edestä, joten tapahtuma tuntui ensimmäiseltä kerralta.

Äiti sai päähänpiston myydä pihassamme makkaraa, pullaa (0.o?), kahvia, teetä ja pillimehua. Päivää ennen ralleja kävimmekin kaupassa ja toimme palatessamme 54 paketillista makkaraa ja ~30 pillimehua. Äiti oli ostanut jo aiemmin joltakin tutulta 100 pullaa.

Täytyy myöntää että epäilin bisneksen tuottavan yhtään mitään, mutta tienasimmekin huikeat ~80 € joka jaettiin tasan neljälle kauppiaalle eli minulle ja pikkuveljilleni.

Makkaranpaiston ohessa ehdin vielä kuvataan autoja - tosin suurimpaan osaan kuvista jäi pelkkä tie kun autot kiiruhtivat pois kuvan alueelta ennen salaman räpsähdystä.

Ai niin, pääsin myös ensimmäistä kertaa auttamaan ralliauton ojasta. Kyseessä oli italialaisen Dotta-Bertteli-kaksikon ohjastama kulkuneuvo.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti